Restaurant i hyggelige omgivelser

Alle har brug for at koble af nu, og da og ikke tænke på indkøb og madlavning. Derfor kan du komme ned til restaurant Indelukkets Spisested i Silkeborg, og få en god oplevelse i hyggelige omgivelser.


Restauranten har eksisteret i mange år, og vores servicemindede og smilende personale er der for dig, så du får en god oplevelse. Vi yder altid den bedste service og vil ikke mindst få dig til at slappe helt af.

Vores spisested ligger i Indelukket, som dog langt fra er indelukket. Det er et levende område med skov, park og å. Området bliver kaldt bindeleddet mellem by og natur i Silkeborg. 

Se vores menukort på klassisk dansk mad

På vores restaurant serveres der klassisk dansk mad med en snert af det moderne køkken. Vi anvender altid friske råvarer, da friske råvarer er grundstenen i et godt måltid mad. Vi tilbyder lækre retter, dejlige forfriskende drikkevarer og ikke mindst en stemning og et miljø, der gør, at man hurtigt føler sig hjemme. ​

Se vores lækre udvalg af retter, som serveres i vores hyggelige restaurant. Vi har både en frokostmenu, aftenmenu og en særlig menu til stegt flæsk ad libitum hver torsdag. Du kan også se vores pris i menukortet.

Ring og bestil et bord på vores restaurant

Trænger du til at komme ud og spise god, dansk mad i hyggelige og hjemlige omgivelser, kan du med fordel ringe og bestille et bord på restauranten. For bordbestilling bedes du ringe på telefon 86 82 61 79.​